GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI
Üniversitelerin Beslenme ve Diyetetik eğitimi veren fakültelerinden mezun,
Yetiştirilmek üzere ilgili bölümlerden yeni mezun olmuş,
İnsan ilişkilerinde başarılı ve iletişim yeteneği güçlü,
Yoğun tempoda çalışabilecek,
Erkek adaylar için askerliğini bitirmiş
İŞ TANIMI
Projelere uygun diyet menüleri oluşturmak,
Diyet servisini gerçekleştiren personele özgü diyet eğitimi ve dokümanları hazırlamak,
Mutfak içerisinde hazırlanan diyetlerin takip ve kontrolünü yapmak,
Sorumlu olduğu projede üretime hazırlık, üretim, servis ve servis sonrası faaliyetlerin, hijyen, HACCP ve Kalite Güvence kuralları çerçevesinde gerçekleşmesini sağlamak,
Müşteri ve Tüketici istek ve ihtiyaçlarını tespit etmek ve karşılamak,
Kendisinden istenen yeni çalışmaları hazırlamak ve istenen raporları sunmak,
Kendisine bağlı personelin sevk ve idaresini yapmak,