Diyetteyken Tüketebileceğiniz Ödem Atıcı Kabak Çorbası Malzemeleri
- 3 adet kabak
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 adet soğan
- ½ demet maydanoz
- 2 diş sarımsak
- Toz acı biber, karabiber (isteğe göre)
Ödem Atıcı Kabak Çorbası Tarifi
Soğanlar bir tencere içerisinde zeytinyağı ile sotelenir. Üzerine küp küp doğranmış kabaklar eklenip 100 ml su ilave edilir ve kapağı kapatılır yumuşamaya bırakılır. Üzerine maydanoz eklenip birkaç dk haşlanması beklenir. Ocaktan alındıktan sonra blenderden geçirilir ve tüketilir. Afiyet olsun.
Diyetteyken tüketebileceğiniz farklı yiyecekler araştırıyorsanız, diğer yemek tariflerimizi mutlaka inceleyiniz.
Dyt. Kübra Yetkin